Η URETHANE HELLAS L.T.D. ιδρύθηκε το 1972 στην Θεσσαλονίκη και είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την πολυουρεθάνη στην Ελλάδα. Η URETHANE HELLAS L.T.D. ασχολείται με την παραγωγή και πώληση επίπλων, φασόν τεμαχίων και μονωτικών προϊόντων κατασκευασμένα από πολυουρεθάνη. Σήμερα η URETHANE HELLAS L.T.D. διαθέτει έναν χώρο κατασκευής πολυουρεθάνης 1.500 τμ απασχολώντας συνολικά δεκατέσσερα άτομα και λειτουργώντας δύο σύγχρονες μηχανές πολυουρεθάνης.

URETHANE HELLAS L.T.D. Μια συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία.

Αρχικά, η URETHANE HELLAS L.T.D. παρήγαγε μοντέρνα έπιπλα από πολυουρεθάνη. Από το 1978 μέχρι το 1990 η εταιρία διεύρυνε την παραγωγή της με κλασσικά έπιπλα και κορνίζες καθρεπτών.

Με το πέρασμα του χρόνου και ανταποκρινόμενη στην εξέλιξη της αγοράς η URETHANE HELLAS L.T.D. από το 1990 μέχρι και το 2000 δραστηριοποιήθηκε και στην παραγωγή μοντέρνων επίπλων μπάνιου από πολυουρεθάνη.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα η πολυουρεθάνη βρίσκει εφαρμογή σε πολλά προϊόντα. Η URETHANE HELLAS L.T.D. απαντώντας στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου μελετά, ερευνά και συνεχόμενα διευρύνει τις εφαρμογές της, με πολυουρεθάνη, προσφέροντας ολοένα και περισσότερα ποιοτικά προϊόντα τόσο στην ελληνική αγορά, όπου και κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς, όσο και σε ξένες αγορές, όπως για παράδειγμα στις Ευρωπαϊκές χώρες, στις Βαλκανικές αλλά και στα Αραβικά κράτη.